chickstart_logo

BodyPositive Event
Zaterdag 8 april 2017

4

De Trainers

 

Dit evenement is extra speciaal, omdat Tien en Nien zelf de trainers op deze dag zijn.

Daarbij neemt Nienke haar ervaring als coach, psycholoog en yogadocent mee. Martine gebruikt de inzichten uit haar psychosyntese opleiding en de kennis die ze als blogger de afgelopen jaren heeft opgedaan op het gebied van zelfliefde, bodypositivity en zelfbewustzijn.

 

Locatie: Nieuwegein (circa 20 minuten met de tram vanaf Utrecht Centraal).
Tijd: 13:30 – 17:30 uur

Je hebt een mooi, lief lichaam. Toch krijg je als vrouw door reclames, social media en misschien zelfs je eigen omgeving het idee dat je er anders uit zou moeten zien. Voller, dunner, langer of anders gevormd. Je komt daardoor een stukje buiten jezelf te staan.

 

Peggy Orenstein zegt hierover dat wij vrouwen leren ons lichaam te presenteren, nog voordat we het echt kunnen ervaren.

 

We vinden dat het tijd is om los te breken van al die opgelegde schoonheidsidealen. Dat hele kleine hokje waar de meerderheid van ons niet eens in past.

 

Deze workshop van ChickStart is er juist op gericht je te laten ervaren hoe mooi en fijn je lichaam is. Zodat jij je aantrekkelijk kunt voelen vanuit dat echte contact met jezelf.

 

Want zeg nou zelf: een mooie vrouw is toch een vrouw die gewoon lekker in haar vel zit?

Wat krijg je?

 

– 1 x workshop Lichaamsbewustzijn (gegeven door Nienke)
– 1 x workshop Positief over je lijf (gegeven door Martine)
– ChickStart BodyPositive Werkboek met oefeningen voor thuis (digitaal in .Pdf).
– Iedere deelnemer krijgt een mooi body positive cadeau van onze sponsor.
– Koffie, thee en wat lekkers.
– Een maand later ontvang je nog een bijzonder extraatje

 

Celebrate Yourself Beachparty
Zaterdag 17 Juni 2017

7

Dresscode en tickets

 

De dresscode is Celebrate Yourself. Dat betekent dat je de kleding aantrekt waarin jij je het allerbeste voelt. Is dit de perfecte kans om eindelijk die over de top glitterjurk aan te trekken? Absoluut! Maar kom je liever in je joggingbroek en op Uggs: wij vinden het gezellig.

 

Kruis de datum vast aan in je agenda, we laten het je weten als de kaartverkoop open gaat! (Dat is ongeveer twee maanden van tevoren) 

Yeah! Wij houden wel van een feestje. Zeker als er heel veel andere leuke mensen zijn, je de hele tijd een goed gevoel hebt en lekker los kunt gaan op je favoriete nummers.

 

Opeens hadden we het perfecte idee: waarom geven we niet zo’n soort feest voor ChickStart? Met lekkere drankjes (cocktails!), een playlist die we samen met de bezoekers samenstellen (sowieso dansen op je favo nummer, dus) en super veel positieve vibes.

 

Het besluit was snel genomen: het zou een Beachparty worden. We gaan naar een toffe strandtent met zijn allen. Die huren we af voor ChickStart, zodat alleen mensen met een kaartje naar binnen kunnen. Bij lekker weer gaan we met de voetjes in het zand en bij minder weer dansen we binnen. Er zullen ook buiten en binnen zitjes zijn rond een haard- of kampvuur, met warme dekentjes voor goede gesprekken bij een lekker glas wijn of cola.

 

Wil je wel, maar vind je het eng om alleen te komen? Wees gerust. De sfeer tijdens het ChickStart event op 26 november was ook super goed. Veel meiden kwamen alleen en hebben nieuwe vriendinnen gemaakt. Als je alleen wilt komen ben je dus heel welkom. We weten zeker dat je het snel zo gezellig hebt dat je niet meer naar huis wilt.

Volg je Hart Workshop
Zaterdag 30 September 2017

IMG_0250

We hebben gemerkt dat heel veel meiden beter willen weten hoe ze hun hart kunnen volgen. Wat is het nou dat je echt wilt? Waar ben je goed in en hoe zet je die talenten in werking?

 

Vaak ligt het recht onder je neus, maar kijk je er steeds overheen. Of weet je het wel, maar durf je er niet serieus voor te gaan. Tijdens de Volg je Hart workshop van ChickStart krijg je alles in handen wat je nodig hebt om serieus werk te maken van je dromen.

 

Hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie.

ChickStart Symposium
Zaterdag 25 November

IMG_0256

In november 2017 zullen we samen met jullie een heel bijzonder symposium organiseren. We gaan jullie een middag vol inspiratie en gedeelde ervaringen bieden. Je gaat vol energie en nieuwe inzichten de winter in.

 

Op dit moment blijft de precieze invulling nog even geheim, maar zou gauw de plannen definitief zijn horen jullie het als eerste.